Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak 'Zaplači majko Srbijo'

Vučurević u pritvoru piše pjesmu 'Jadna Srbijo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pritvoreni Božidar Vučurević, ratni načelnik Trebinja u šabačkom zatvoru ima loše uvjete, ali se osjeća dobro i pišee pjesmu, tvrde članovi njegove obitelji.

'Moj otac je uvijek bio optimist i nikada se na ništa nije žalio, čak kaže da mu je odlično, ali nam je njegov cimer, koji nam se javio ispričao da mu nije baš sjajno, iako se on dobro osjeća', rekao je Zoran Vučurević, sin uhićenog.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović pojavio se na pressici čelnika SDP-a Peđe Grbina - 15 Pjesma kultnog benda Čije je to stihove Milanović citirao tijekom šokantne objave: "Rijeke pravde dolaze, izlit će se u proljeće" Vojnici na bojištu pjevali sovjetsku pjesmu Podijeljena mišljenja VIDEO Ruski i ukrajinski vojnici zajedno pjevali na bojištu? "Procvjetale su jabuke i kruške, digle se magle iznad rijeka"

Sin Vučurević je s ocem u posjeti razovarao preko stakla, prenose 'Nezavisne novine'.

>> Hrvatska zatražila izručenje Vučurevića

'Raduje nas to što otac nije klonuo duhom i teško da će se to kod njega i desiti, jer svi oni koji su ga imali priliku barem i susresti znaju da je u pitanju veoma stabilna ličnost. Čuli smo se telefonom sa njegovim cimerom, pa mi je rekao da otac piše novu pjesmu o Srbiji, nastavak one ranije, napisane za vrijeme sankcija, koja se zvala 'Zaplači majko Srbijo', a ova će se, ako se dobro sjećam, odnositi na 'Jadnu Srbiju', rekao je Zoran Vučurević.

Telefoni dvije kćerke Vučurevića i sina Zorana su, otkako je njihov otac uhićen na graničnom prijelazu karaka po potjernici Hrvatske, ovih dana su usijani jer ih zovu ljudi sa svih strana svijeta.

Na protestnom mitingu održanom u subotu na Trgu slobode u Trebinju prisustvovali su svi članovi Vučurevićeve obitelji, a Trebinjci su zatražili puštanje Vučurevića na slobodu i dali oko 2.000 potpisa u peticiji. Vučurevića terete za ratne zločine oko Dubrovnika, a Hrvatska je zatražila njegovo izručenje.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene