Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobar tjedan za odmor

Vrućine se vraćaju: Idući tjedan sve toplije iz dana u dan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blagdan Velike Gospe obično nam donosi promjenu vremena. U pravilu jenjavaju velike ljetne vrućine, no drugi dio kolovoza možda nam spremi i koje iznenađenje.

'Zanimljivo je primijetiti da je pojava pogoršanja vremena sredinom kolovoza ne samo poznata u narodu, nego je potvrđuju i klimatološki izračuni. I ove smo godine, u protekla dva, tri dana imali jedan prodor vlažnog i nestabilnog zraka, no on na svu sreću nije ostavio ozbiljniji trag na vrijeme u našim krajevima', rekao je Dario Brzoja, meteorolog Nove TV.

Pročitajte i ovo Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Svibanj stopama travnja: Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje do kraja tjedna Ilustracija Vremenska prognoza Pred nama je velika promjena vremena: Meteorolog otkriva koliko ćemo čekati na temperature kakve smo imali za vikend

Oni koji su se odlučili na godišnji odmor otići tek idućeg tjedna, odabrali su dobar tjedan. 'U idućih nekoliko dana, u većini će biti pretežno sunčano, sparno, prema kraju tjedna i sve više vruće. Bit će i manjih nestabilnosti, negdje sredinom tjedna, i one bi se mogle manifestirati kao kakav pljusak, no većinom će to biti na kontinentu te na sjevernom dijelu Jadrana', rekao je Brzoja.

>> Bajs: Ne trebamo se zanositi, treba čekati da sudac zazviždi

No, unatoč najavljenom lijepom tjednu, precizniju prognozu potrebno je pratiti svakodnevno.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene