Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U vrgoračkoj su gradskoj organizaciji HSS-a, nakon što je njihova stranka na državnoj razini stupila u Narodnu koaliciju sa SDP-om, svi dali ostavke i napustili funkcije.


Na sjednici Gradskog vijeća Vrgorca održanoj u četvrtak vijećnik HSS-a Ante Franić podnio je ostavku i svoje mjesto gradskog vijećnika ustupio Rudolfu Grljušiću iz HDZ-a.

Vezani članci Mislav Bago Predsjedništvo HDZ-a: "Teško je vjerovati da će premijer tu temu uopće otvarati sa svojim stranačkim vodstvom'' Darko Horvat Vlada priprema paket mjera za ublažavanje cjenovnih udara: "Premijer je zadužio ministre"

Bivši vrgorački gradonačelnik na taj se način vratio u vijećnicu, ovaj put kao opozicija, a nakon zanimljivog preslagivanja unutar Domoljubne koalicije.

Naime, u vrgoračkoj su gradskoj organizaciji HSS-a, nakon što je njihova stranka na državnoj razini stupila u Narodnu koaliciju sa SDP-om, svi dali ostavke i napustili funkcije.

HSS je na zadnjim lokalnim izborima osvojio jedno vijećničko mjesto unutar Domoljubne koalicije, pa nakon što je svoje jedino vijećničko mjesto ustupio HDZ-u, više u Vijeću nema nijednog vijećnika, a HDZ umjesto dosadašnja četiri vijećnika ima pet. (Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju