Idućih dana vrijeme će biti stabilnije, osobito na kopnu, gdje će još malo kiše pasti ujutro, a zatim će do kraja tjedna biti uglavnom suho. Na Jadranu će biti stabilnije nego u srijedu: ondje će vrijeme biti promjenjivo uz povremenu kišu, nešto češću na sjevernom dijelu. Kada se sve zbroji, vrijeme će do kraja tjedna biti povoljnije na kopnu, a posvuda će i dalje biti iznadprosječno toplo.

Galerija


U četvrtak ujutro vrijeme će još uvijek biti nestabilno, osobito uz obalu, gdje će i dalje biti povremene kiše. U Dalmaciji lokalno može biti i izraženijih pljuskova, a malo kiše moguće je i u središnjim predjelima. Na kopnu će biti magle ili niskih oblaka te slabog vjetra, a na moru će puhati umjereno jugo. Temperatura će tijekom jutra na kopnu iznositi od četiri do osam, uz obalu između devet i 14 stupnjeva.

Vezani članci Sunce, ilustracija - 1 Idućih nekoliko dana uživat ćemo u pravoj jeseni: Bit će sunčano i ugodno, ali ne zadugo – doznajte kad stiže nova promjena Kiša u Zagrebu - 2 I danas će nam trebati kišobrani, a stiže nam i izraženija promjena: Doznajte kad će se vrijeme konačno stabilizirati

U nastavku dana u središnjoj Hrvatskoj bit će promjenjivo oblačno uz sunčana razdoblja, vjetar slab, a temperatura će iznositi do 15 stupnjeva.

Iznadprosječno toplo bit će i u Slavoniji, gdje će temperatura također iznositi do 15 stupnjeva. Osim toga, bit će više sunčana vremena.

Na sjevernom Jadranu poslijepodne će biti pomalo od svega: bit će oblaka i povremene kiše, ali i sunčanih razdoblja. U gorju će vrijeme biti slično. Temperatura će se u gorju kretati oko 10, na moru do 16 stupnjeva.

U Dalmaciji će biti manje kiše nego prijepodne, a južnije će biti i dosta sunčana vremena. Puhat će slabo do umjereno jugo, a temperatura će iznositi do 18 stupnjeva.

Do kraja tjedna će vrijeme na kopnu biti promjenjivo: ujutro magla, a danju sunčana razdoblja. Malo kiše moguće je u petak u gorju i unutrašnjosti Dalmacije. Magla bi se tijekom vikenda mogla i dulje zadržavati, a temperatura će biti oko 15 stupnjeva.

Na moru će u petak povremeno pasti kiša, na sjevernom dijelu lokalno i obilna, a zatim će do kraja tjedna vrijeme biti stabilnije i uglavnom suho. Jugo će u petak opet pojačati, a u nedjelju oslabjeti i okrenuti na buru.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr