Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Ono doba godine kad ne znamo hoćemo li jaknu ili kratke rukave: Vraćaju se jutarnje magle, ali dani će biti topli

Vremenska prognoza Dnevnika Nove TV pokazuje kako je pred nama više sunca, premda se u drugom dijelu dana očekuje novi porast naoblake pa će u nedjelju mjestimice biti kiše ili ponekog pljuska. U većini krajeva ponovno vrlo toplo. Više doznaje meteorolog Ivan Čačić.

U subotu ujutro u većini krajeva sunčano. U nizinama unutrašnjosti mjestimice kratkotrajna magla. Vjetar većinom slab. Duž obale ponegdje umjerena bura. Najniža jutarnja temperatura od 7 do 12, a na Jadranu od 17 do 21 Celzijevog stupnja.

Pročitajte i ovo Sunčan dan u Splitu Vremenska prognoza Pred nama je šarolik početak tjedna, barem što se tiče vremena: Meteorolog otkrio što nas čeka Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje

Veći dio dana u središnjoj Hrvatskoj pretežno sunčano. Poslijepodne postupan porast naoblake mjestimice uz umjeren južni vjetar. Osjetno toplije, ponegdje i do 27 stupnjeva.

U istočnim predjelima pretežno sunčano i ponovno vrlo toplo. Poslijepodne i navečer u Slavoniji postupan porast naoblake.

U gorskoj Hrvatskoj i na sjevernom Jadranu u prvom dijelu dana sunčano, a zatim sa zapada postupno naoblačenje. U noći, uglavnom na otvorenom moru, moguća je mjestimična kiša ili pljusak. Vjetar većinom slab. Najviša temperatura od 20 do 25, na Jadranu od 25 do 28 stupnjeva.

Pretežno sunčano i u Dalmaciji. Prema kraju dana sa zapada porast naoblake. Poslijepodne vrlo toplo uz temperaturu od 27 do 29 stupnjeva. Vjetar većinom slab.

More je i dalje povoljno za kupanje uglavnom između 23 i 26 stupnjeva.

Slijedećih dana u unutrašnjosti većinom sunčano, ujutro ponegdje s maglom. Jedino će u nedjelju ponegdje biti malo kiše ili poneki pljusak i grmljavina. Vjetar slab, a temperatura u porastu.

Na Jadranu će isto tako prevladavati sunčano i bit će vrlo toplo. U nedjelju ponegdje se očekuje malo kiše ili lokalna nevera. Vjetar većinom slab.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene