Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Na Praznik rada očekuje se proljetno vrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako mnogi osjećaju posljedice promjene vremena, sam vikend bit će mnogo povoljniji, pogotovo nedjelja. Čak i u ponedjeljak bi vrijeme trebalo biti vedro i ugodno. Neće biti toplo kao u srijedu, ali ni jako hladno.

Nakon prolaska ove kišne epizode doći će do osvježenja, a onda će temperatura ponovno malo po malo rasti. No, prije toga, iduća će dva dana atmosfera biti nestabilna, a sa zapada nam se približava sustav fronti vezan uz ciklone, zbog čega će povremeno biti kiše, a na mjestima i izraženijih pljuskova.

Pročitajte i ovo Promjenjivo oblačno vrijeme Od utorka nove oborine Nastavlja se prevrtljivo vrijeme: U nekim krajevima se za vikend očekuje i snijeg Ilustracija Vremenska prognoza Prevrtljivi travanj: Meteorolog otkriva kakav nas vikend očekuje

Petak će biti kišovit, zbog čega će kolnici mjestimice biti skliski, a posebno u gorskom dijelu zemlje, gdje može biti izraženijih pljuskova. Tad će i vidljivost na cesti biti znatno smanjena, stoga je prilikom vožnje nužno brzinu prilagoditi kišnim uvjetima.

U subotu će se vrijeme postupno smirivati. Ipak, tu i tamo još je moguć koji pljusak, no slijedi razvedravanje. Zapuhat će i bura koja će osvježiti zrak.

U nedjelju i ponedjeljak prevladavat će sunčano vrijeme, a i temperatura će pomalo rasti tako da nas na Praznik rada očekuje ugodno proljetno vrijeme. S obzirom na sve jače Sunce, planirate li nekakav izlet, zaštitite se od štetnih UV zraka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene