Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promjena vremena

Par dana bez puno sunca: Kiša, grmljavina, a u gorju i snijeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dosta prekrasnih sunčanih dana, slijedi malo kiše. A ponegdje u gorju i nešto snijega.

Sredinom današnjeg dana i poslijepodne mjestimične će kiše ili pljuskova biti i u sjeverozapadnim krajevima, a do kraja dana i na istoku zemlje. Ponegdje su moguće i izraženije oborine.

Vrijeme u ponedjeljak

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

Promjenljivo oblačno mjestimice s kišom ili pljuskovima s grmljavinom, a izraženije oborine očekuju se u Dalmacijii i njezinoj unutrašnjosti osobito u noći i u ponedjeljak ujutro, javlja DHMZ.

Uz osjetan pad temperature zraka u višem gorju može pasti i malo snijega. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, u Slavoniji jugoistočni, a od sredine dana zapuhat će sjeverac i sjeverozapadnjak.

FOTOGRAFIJA DOKAZ SNAGE PRIRODE Sve se dogodilo u par minuta...

Na Jadranu umjeren i vrlo jak jugozapadnjak, na sjevernom i srednjem dijelu navečer će okrenuti na buru i sjeverozapadnjak. Minimalna temperatura zraka između 6 i 11, u gorju 2 i 5, a na Jadranu 8 i 13 °C. Maksimalna uglavnom od 10 do 15, a u Gorskome kotaru i Lici niža.

Zagreb u ponedjeljak

Bit će promjenljivo oblačno. Sunčanih razdoblja bit će više prijepodne, dok je povremena kiša izglednija popodne. Na vrhovima okolnog gorja može pasti malo snijega. Vjetar slab jugozapadni, od sredine okrenut će na umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 5 do 7, a najviša dnevna oko 12 °C.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene