Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

U novu godinu ušli smo s gotovo proljetnim temperaturama, ali s mora stiže promjena

Vremenska prognoza (Foto: Dnevnik.hr)
Vremenska prognoza (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Vremenska prognoza (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Sljedećih dana čeka nas pogoršanje vremena. U Genovskom zaljevu formirat će se nova ciklona, čije premještanje preko naših krajeva očekujemo u ponedjeljak.

U takvim okolnostima na sjevernom Jadranu i u gorju od jutra oblačno s kišom, a u središnjim krajevima oblačno, dok će na istoku i jugu još uvijek biti sunčanih razdoblja. Uz slabu do umjerenu, na moru i jaku južinu temperatura viša nego u nedjelju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Sunčano vrijeme VREMENSKA PROGNOZA Za vikend uživajte u Suncu, od sredine tjedna drastična promjena: Na jednu stvar treba posebno pripaziti

Od sredine dana kiše će biti i u središnjim krajevima, južni vjetar će okrenuti na sjeverni, a temperatura i dalje iznad prosjeka.

I na istoku zemlje do kraja dana uz povremenu kišu, i ovdje će zapuhati sjeverozapadnjak, a temperatura desetak stupnjeva.

Na sjevernom Jadranu i u gorju kiša, poslijepodne može biti i obilnija, u gorju će krajem dana postupno prelaziti u snijeg. Poslijepodne će zapuhati sjeverozapadnjak, a najviša dnevna temperatura i ovdje iznad prosjeka.

I u Dalmaciji uz više oblaka i povremenu kišu, navečer i obilniju. Puhat će umjereno i jako jugo, a temperatura od 10 do 14 stupnjeva.

Još utorak ujutro na kopnu s oborinama, zatim poslijepodne razvedravanje. U srijedu djelomice sunčano, a u noći na četvrtak ponovno može pasti malo kiše. Idućih dana malo hladnije.

I na moru još utorak ujutro povremena kiša, poslijepodne razvedravanje, a nove kiše bit će u noći na četvrtak. U idućim danima izmjenjivat će se bura i jugo.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene