Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbio komentirati

Vrdoljak na pitanje o Čačiću: 'HNS zna kuda ide'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak nije želio izravno odgovoriti na novinarsko pitanje o nastojanjima Radimira Čačića da ostane u vrhu stranke i tijekom odsluženja zatvorske kazne, rekavši samo kako 'stranka zna kuda ide'.

"Vjerujem da će nakon izbornog sabora, 23. ožujka, biti još jača, kao što je bila nakon svakog izbornog sabora", kazao je Vrdoljak nakon današnjeg predstavljanja kandidata koalicije SDP-HNS-HSU za osječkoga gradonačelnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osvrt na prošlu godinu Pusić: Neke okolnosti bile su izvan naše moći. Tako su nam se zvijezde složile Slika nije dostupna Za Dnevnik Nove TV Vrdoljak: Čačić me upoznao sa svime, nastavit ću njegov put

>> Unatoč zatvorskoj kazni: Ovako se Čačić bori za ostanak u predsjedništvu HNS-a!

Na novinarski upit postoji li neka statutarna zapreka da Čačić bude u predsjedništvu stranke, unatoč činjenici da mu predstoji odsluženje zatvorske kazne, Vrdoljak je kazao kako statut ne zna napamet, ali da vjerovatno ne postoji.

Vrdoljak je na upit novinara opovrgnuo da ima raskola u stranci. "HNS je nakon svakog izbornog sabora, unatoč onima koji su govorili da će stranka nestati ili se raspasti, svaki put bio jači, što je dovelo do sadašnjega broja od 14 saborskih zastupnika, i četiri ministra u Vladi", rekao je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene