Još jedna epizoda Doma iz snova dirnut će vas do suza. Upoznajemo majku i sina koji, unatoč teškoćama u razvoju, obožava glazbu te svira harmoniku. Žive skromno i zaista trebaju preuređenje doma. Ekipa Doma iz snova vratila im je osmjehe na lica.

Galerija Dom iz snova (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dom iz snova (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Dom iz snova (Foto: Dnevnik.hr) - 3

Veza majke Marte i njezina sina Miroslava iznimno je jaka. Miroslav je dijete s teškoćama u razvoju, a brinući se o njemu, mama Marta mnogo je toga naučila o životu i pravim vrijednostima.

Vezani članci Minea Minea pozirala u uskoj suknji i pokrenula lavinu komplimenata: "Kao vino si, što starija to bolja!" Minea - 4 Minea okinula selfie i dobila pohvale za mladenački izgled u 44. godini: "Kakva žena"

"Miroslav je u porodu ostao bez kisika. Imao je gušenje, krvarenje u mozak, jedan dio mu radi, drugi ne. On funkcionira, ali jako usporeno", priča mama Marta.

U njihovoj kući, svakako veselije je bilo kada je bio živ Miroslavov otac. Uvijek se sviralo, a tu tradiciju nastavlja i sin koji obožava harmoniku.

"Miroslav je prije tri godine ostao bez tate. Tata je bolovao od karcinoma", kaže Marta.

"Kad je tata umro, meni je bilo teško. Ja to jednostavno nisam mogao prihvatiti", priča sam Miroslav.

O Miroslavu i njegovoj budućnosti brine se i stariji brat Jakob. Žive teško. Okućnica im je puna otpada i nepotrebnih stvari, a ni u kući nije mnogo bolja situacija. Prostor je malen i nagriza ga vlaga.

Kupaonica i kuhinja su minijaturne. Namještaj se raspada, a nema ni dovoljno prostora za spavanje.

No, uz preuređenje doma, Miroslav mašta još o nečemu - harmonici ili sintisajzeru.

S tim željama ova je obitelj nakratko napustila svoja četiri zida, kako bi im ekipa Doma iz snova preuredila kuću. Prvo slijedi otklanjanje otpada i rušenje nadstrešnice.

Iznijeti treba i sav namještaj pa je svoje ruke ponudio i Jakob.

Nakon potpunog renoviranja doma, čak i dvoboja Samira i Kralja, u kojem su pokazali svoje vještine bojenja zidova, obitelj Đerđ se vratila u svoju kuću. Kako su regairali na promjene te kakav je to dar dočekao Miroslava i od koga, pogledajte danas u novoj epizodi Doma iz snova u 22:30 na programu Nove TV.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju