Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konvencija u Rijeci

Jovanović: Kampanja u SDP-u predugo traje, došli smo od vjeverica do Goebbelsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na izvještajno-tematskoj konvenciji riječke organizacije SDP-a održanoj u subotu u Rijeci, raspravljalo se i o aktualnoj kampanji za predsjednika stranke, a predsjednik riječkoga SDP-a Vojko Obersnel rekao je da je njemu SDP iznad Zorana Milanovića ili Zlatka Komadine te da se stoga ne želi javno izjašnjavati o svom odabiru novoga stranačkog predsjednika.

Obersnel je u uvodnom dijelu najavio snimak govora bivšeg predsjednika SDP-a Ivice Račana, rekavši da bi u ovim turbulentnim vremenima stranci dobro došla Račanova staloženost, mudrost i vizija. Članove SDP-a pozvao je na razum i odgovornost u izborima za stranačka tijela, ocijenivši da se potpuno nepotrebno kampanja za predsjednika SDP-a odvija na način da se članovi izjašnjavaju osobno za pojedinog kandidata.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao

Željko Jovanović je ustvrdio da su Milanović i Komadina najmanje pridonijeli podjelama u stanci. Problem je što kampanja traje predugo pa smo od vjeverica došli do Goebbelsa, rekao je.

Jovanović je također izjavio da sukoba i podjela u stranci ima svuda, no da ih u ovoj županiji ima još najmanje, dodavši da u SDP-ovim organizacijama u Istarskoj i Primorsko-goranskoj županiji nema izdajnika nego samo suparnika.

Na današnjoj izvještajno-tematskoj konvenciji riječke organizacije SDP-a izabrano je 36 izaslanika za 13. stranačku konvenciju u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene