Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcije na dodjelu Nobela

Vođa američke desnice: Što je to Obama postigao?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik američke oporbene Republikanske stranke u petak je ocijenio da je predsjednik Barack Obama dobio Nobelovu nagradu za mir zbog svog 'statusa zvijezde', prije nego za neka značajna postignuća.

'Pravo pitanje koje Amerikanci postavljaju je što je predsjednik Obama ustvari postigao?', kazao je u priopćenju Michael Steele, predsjednik Nacionalnog republikanskog odbora (NRC). Steele, republikanski političar iz Marylanda afričko-američkog podrijetla koji je na čelu Republikanaske stranke od početka godine, ocijenio je kako je 'na nesreću, predsjednikova zvjezdana moć zasjenila neumorne aktiviste, koji su ostvarili stvarne dosege radeći za mir i ljudska prava'.

Pročitajte i ovo Izbori u Americi Izborna utrka Sraz u Americi: U SAD-u se ovo nije dogodilo gotovo 70 godina Donald Trump sve je bliže republikanskoj nominaciji za predsjednika SAD-a Uskoro revanš s Bidenom? Trump sve bliže predsjedničkoj nominaciji: Upisao je još jednu pobjedu

Republikanski je čelnik dodao kako ne vjeruje da će Obama 'primiti bilo kakve nagrade od Amerikanaca za otvaranje radnih mjesta, fiskalnu odgovornost ili za prijelaz s retorike na konkretnu akciju'. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene