Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vlatka Lanu tukla 'po guzi', Dikan veli ne samo 'po guzi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Nešto najniže i najbolesnije što sam mogla doživjeti jest to da se mene pokušava prikazati kao zlostavljačicu djeteta s kojim imam specifičnu vezu. Ja sam Lanina mama'.

' A cijela me obitelj tretirala samo kao njezinu dobru babysittericu bez ikakvih prava' , kazala je, među ostalim, Vlatka Pokos, u intervjuu za Story te dodala kako se prema Lani odnosila kao majka koja odgaja svoje dijete, prenosi Večernji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opet priča o maloj Lani... Hoće li Vlatka Pokos uskoro u zatvor? Slika nije dostupna Preko Centra za socijalnu skrb Dikan Radeljak pokušava Vlatku Pokos strpati u zatvor!

' Da, znala sam povisiti ton, dati Lani po guzi... Nisam joj dopuštala da pije gazirana pića i jede čips, već sam je učila da jede brokulu, voće i povrće. Nisam joj dopuštala da gleda sapunice ili loše televizijske emisije', dodala je Vlatka, reagirajući tako na medijska nagađanja da je razlog raspada braka njezino zlostavljanje Lane. 

' Nisam se dobro osjećala u ulozi njegove služavke. Nije me tretirao kao bračnu partnericu' , nastavlja.

'U braku već dulje imamo probleme pa o razvodu razgovaramo posljednjih nekoliko mjeseci. On je osoba koja očekuje poslušnost u svakom pogledu... Početak kraja moje ljubavi prema suprugu upravo je trenutak kad mi je nakon četiri godine ljubavi rekao da ne želi sa mnom imati djecu. Mislim da se bojao da ću svoje biološko dijete voljeti više od Lane' , otkriva Vlatka da razlog njihova konačna razlaza nije jedna burna svađa koja je završila njezinim grubim izbacivanjem iz stana na Cvjetnom trgu.

'Ma kakvi samo po guzi! Pa zar vi mislite da bih ja dizao prašinu da je Vlatka moju kćer tukla samo po guzi? Moja Lanica je tako dobro i tako milo dijete, ona nikad nije digla glas, trčala, prolila nešto... ona je kao leptirić. Tko digne glas na nju - taj je mrtav čovjek! ', odgovorio je Josip Radeljak na tvrdnje koje je Vlatka Pokos iznijela u intervjuu koji je, kako navode neki izvori – za 75.000 kuna prodala magazinu Story, a gdje pjevačica tvrdi da je njegovu i kćer pokojne dive Ene Begović tukla “samo po guzi”! 

' Prodala je privatni život, sram je bilo! – izjavio je Radeljak, koji je, dobivši informaciju o Vlatkinu intervjuu, koji je Story objavio na 14 stranica, odlučio progovoriti te dodao: Vlatka mora naučiti da će biti kažnjena ako bude iznosila intimne stvari iz mog kreveta u kojem je spavala!'.

Također, Radeljak je naglasio i kako razlog razlaza s Vlatkom Pokos nije drugi muškarac, niti bilo koji od povoda o kojima se nagađalo u medijima.

'Jedini razlog zbog kojeg smo se razišli jest Lana i samo Lana. Tvrdnje koje je Vlatka iznijela da je u kući imala niži rang od kućne pomoćnice nisu točne: ona je stalno prigovarala spremačicama, zbog čega su one stalno davale otkaz. To više nisam mogao trpjeti! 'rekao je Radeljak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene