Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravila komunikacije

Vlahušić novinarima poručio da ga ne zovu na mobitel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić novinarima je poručio da ga ubuduće ne nazivaju na mobitel već da mu se za sve upite obraćuju isključivo pismenim upitima.

'Pojedini novinari nerijetko gradonačelnika nazivaju izravno na mobitel kako bi mu postavili upit. S obzirom na veliki broj sastanaka i drugih obveza kojima gradonačelnik svakodnevno nazoči, gradonačelnik nije uvijek u mogućnosti odgovarati na upite na takav način. Stoga sve novinare koji su do sada imali takvu praksu, ljubazno molim da se pismenim putem, odnosno e-mailom sa svim svojim upitima obrate na mail adresu Odsjeka za protokol ili u slučaju žurnosti nazovu na naše telefone', stoji u priopćenju koje u ime gradonačelnika Vlahušića potpisuje Renata Alujević Gustin iz Odsjeka za protokol i međunarodnu suradnju.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Dubrovački je gradonačelnik kada je došao na vlast najavio potpuno drugačiju praksu u ophođenju s medijima. Tada je rekao kako će i on i svi njegovi suradnici cijelo vrijeme biti dostupni za sve pozive novinara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene