Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlada u Šibeniku s predstavnicima županija, gradova i općina

Premijer Plenković: "Dali smo politički okvir za smanjenje nejednakosti regija u Hrvatskoj"

Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr)
Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Predsjednik Vlade Andrej Plenković predsjeda 3. sastankom Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Šibeniku.

Glavne su teme sastanka gospodarstvo, poljoprivreda, regionalni razvoj te zakoni koji se odnose na fiskalnu decentralizaciju. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Gordan Jandroković, Roberta Metsola, Andrej Plenković Ima ozbiljnog konkurenta Ugledni medij raspisao se o Plenkoviću, pogledajte gdje ga vide: "Bio bi to pozitivan signal..."

"Moj je dojam da smo s inicijativama, posebno projektom Slavonija, dali politički okvir zajedničke realizacije projekata i smanjenje nejednakosti regija u Hrvatskoj", poručio je u uvodnom govoru premijer Plenković.

"Vjerujem da ćemo nakon današnje rasprave biti bogatiji za međusobno iskustvo i potrebe", dodao je premijer. Podsjetio je na sjednicu u Osijeku od proteklog petka i njezinu uspješnost.

Sastanak Vlade sa županima i predstavnicima udruga gradova i općina održava se u Hotelu Ivan u Solarisu. Prije sastanka premijer Andrej Plenković sastaje se s predstavnicima udruga iz Domovinskog rata, šibensko-kninskim županom Goranom Paukom te šibenskim gradonačelnikom Željkom Burićem

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene