Predsjednik Vlade Andrej Plenković predsjeda 3. sastankom Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Šibeniku.

Galerija


Glavne su teme sastanka gospodarstvo, poljoprivreda, regionalni razvoj te zakoni koji se odnose na fiskalnu decentralizaciju. 

Vezani članci Andrej Plenković Domovinski pokret: ''Plenković se na opasan način miješa u rad DORH-a'' Premijer Andrej Plenković Plenković danima izbjegava novinare pa sa sjednice Vlade odgovorio Milanoviću: "Njegove su teze laž, ne postoji HDZ-ovo pravosuđe"

"Moj je dojam da smo s inicijativama, posebno projektom Slavonija, dali politički okvir zajedničke realizacije projekata i smanjenje nejednakosti regija u Hrvatskoj", poručio je u uvodnom govoru premijer Plenković.

"Vjerujem da ćemo nakon današnje rasprave biti bogatiji za međusobno iskustvo i potrebe", dodao je premijer. Podsjetio je na sjednicu u Osijeku od proteklog petka i njezinu uspješnost.

Sastanak Vlade sa županima i predstavnicima udruga gradova i općina održava se u Hotelu Ivan u Solarisu. Prije sastanka premijer Andrej Plenković sastaje se s predstavnicima udruga iz Domovinskog rata, šibensko-kninskim županom Goranom Paukom te šibenskim gradonačelnikom Željkom Burićem