Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Ukupno 148 sati

Vlada u dvije godine održala 133 sjednice s 3031 točkom dnevnog reda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U protekle dvije godine od vlada je održala 133 sjednice na kojima je bilo ukupno 3031 točka dnevnog reda, a sjednice su trajale ukupno 148 sati, priopćeno je danas iz vladinog ureda za odnose s javnošću.

Hrvatski je sabor na prijedlog vlade donio 481 zakon, od toga 190 zakona kojima je usklađeno zakonodavstvo Republike Hrvatske sa zakonodavstvom Europske unije, te 69 potvrđenih međunarodnih ugovora.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović čeka se most? Milanović već ima podršku 57 zastupnika? "Pitali su nas želimo li razgovarati" Dino Goleš, voditelj Dnevnika Nove TV As iz rukava Dnevnik Nove TV s Pantovčaka: "Politička partija pokera tek je počela, ulog su ključevi Banskih dvora"

Vlada je ukupno donijela 5592 akata, od koji je 300 usklađenih sa zakonodavstvom Europske unije. Ukupan broj utvrđenih zakonskih prijedloga je 644 od kojih je 221 zakonski prijedlog kojima se zakonodavstvo Hrvatske usklađuje sa zakonodavstvom EU.

Vlada dvije godine poslije: Linić dobitnik, a gubitnik je...

Vlada je također donijela 360 uredbi, 1395 odluka, 221 prijedlog odluka, 1312 zaključaka te 1660 rješenja. Ukupno je razmotrila 56 strateških i analitičkih materijala i informacija te 47 izvješća.

Vlada je ukupno 131 mišljenje uputila Hrvatskom saboru. Zabilježena je i jedna interpelacija o radu vlade. Vlada je odgovorila na 161 zastupničko pitanje, Ustavnom sudu uputila je 49 akata, a Upravnom sudu 29 akata, stoji u priopćenju iz vlade. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene