Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlada je Bernardicu Juretić razriješila dužnosti predstojnice Ureda za suzbijanje zlouporabe opojnih droga, na njezin osobni zahtjev.


Ujedno, u Povjerenstvo Vlade za izradu Zakona o plaćama državnih službenika kao dva nova člana imenovani su Antun Palarić i Zdenka Pogarčić.

Vezani članci Sindikati i vlada nastavili pregovore o kolektivnom ugovoru Nastavljeni pregovori o kolektivnom ugovoru: "Očekujemo da na sljedećem sastanku sindikati izađu s konkretnijim zahtjevima" Lina Axelsson Kihlblom U Švedskoj prvi put transrodna osoba postala ministrica

Za ravnateljicu Uprave za srednje obrazovanje Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa imenovala je Vesnu Hrvoj Šic, i to temeljem postupka po objavljenom natječaju.

Jasminka Adamović je pak temeljem provedenog natječaja imenovana za pomoćnicu ravnatelja za patente u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju