Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prijevremeni izbori u tri grada i tri općine održat će se 23. ožujka ove godine, odlučila je Vlada na današnjoj sjednici.


Prijevremeni izbori raspisani su za članove gradskih vijeća, gradonačelnike i zamjenike gradonačelnika u Đurđevcu, Glini i Kutjevu te za članove općinskih vijeća i općinske načelnike i njihove zamjenike u općinama Čavle, Tuhelj i Zadvarje.

Milanović: Smanjit ćemo si plaće, ne zato što imamo veliko i toplo srce...

Za dan provedbe izbora određena je nedjelja, 23. ožujka.

Vezani članci Andrej Plenković na konferenciji za medije ''Ne isključujem mogućnost novih incidenata'': Plenković objasnio izjavu o terorističkom aktu i oštro prozvao Milanovića Premijer Andrej Plenković na sjednici Vlade Plenković o motivu: ''Napad na policajce pred Vladom ima elemente terorističkog akta'', situaciju s koronom nazvao zabrinjavajućom

Vlada je 23. siječnja ove godine raspustila predstavnička tijela te razriješila općinskog načelnika, odnosno gradonačelnika i njihove zamjenike u gradovima Đurđevcu, Glini i Kutjevu te općinama Čavle, Tuhelj i Zadvarje, s obzirom da u zakonom određenom roku u tim lokalnim jedinicama nije donesen proračun, niti odluka o privremenom financiranju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook