Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prijevremeni izbori u tri grada i tri općine održat će se 23. ožujka ove godine, odlučila je Vlada na današnjoj sjednici.


Prijevremeni izbori raspisani su za članove gradskih vijeća, gradonačelnike i zamjenike gradonačelnika u Đurđevcu, Glini i Kutjevu te za članove općinskih vijeća i općinske načelnike i njihove zamjenike u općinama Čavle, Tuhelj i Zadvarje.

Milanović: Smanjit ćemo si plaće, ne zato što imamo veliko i toplo srce...

Za dan provedbe izbora određena je nedjelja, 23. ožujka.

Vezani članci Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Pevexa Lovrinčević kaže da su bankari doma i ne javljaju se na telefon. Apelira i na potrošače: "Ako već kupujete online, kupujte hrvatsko'' Andrej Plenković na sjednici Vlade Što s isteklim osobnim iskaznicama i vozačkim dozvolama? Vlada usvojila paket mjera za pomoć gospodarstvu

Vlada je 23. siječnja ove godine raspustila predstavnička tijela te razriješila općinskog načelnika, odnosno gradonačelnika i njihove zamjenike u gradovima Đurđevcu, Glini i Kutjevu te općinama Čavle, Tuhelj i Zadvarje, s obzirom da u zakonom određenom roku u tim lokalnim jedinicama nije donesen proračun, niti odluka o privremenom financiranju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook