Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlada RH na svojim je Facebook stranicama pozvala građane da se uključe u javnu raspravu o nacrtu prijedloga zakona o životnom partnerstvu.


Taj bi se prijedlog zakona uskoro trebao naći u saborskoj proceduri, a objavljen je na stranicama Ministarstva uprave.

Vezani članci Zoran Milanović Milanović ne odustaje: Predložit će Saboru svojeg kandidata za predsjednika Vrhovnog suda Dragana Jeckov Jeckov podigla temperaturu u Sabornici: "U desetak gradova postoje ulice koje nose imena pripadnika i ideologa ustaškog pokreta"

'Zakon o životnom partnerstvu uskoro u saborskoj proceduri: Cilj je manjinskoj skupini osigurati prava koja nikog drugog ne ugrožavaju', napisali su iz Vlade RH na Facebook stranici uz poziv na uključenje u raspravu.

'Ministarstvo uprave povodom Nacrta prijedloga Zakona o životnom partnerstvu otvara javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću. Nacrt prijedloga Zakona o životnom partnerstvu izradila je radna skupina osnovana u Ministarstvu uprave čiji članovi su predstavnici tijela državne uprave, predstavnici LGBT udruga, pravni stručnjaci i Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova.

Evo kako će izgledati procedura promjene Ustava

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 06. prosinca 2013. godine dostave svoje prijedloge i komentare na predloženi nacrt prijedloga zakona, naročito na pitanja istaknuta u dokumentu za savjetovanje, putem ovog obrasca na e-mail adresu: savjetovanje@uprava.hr.

Po završetku savjetovanja, svi pristigli doprinosi bit će javno dostupni na internetskoj stranici Ministarstva uprave. Ukoliko ne želite da Vaš doprinos bude javno objavljen, molimo da to jasno istaknete pri slanju obrasca', piše na stranicama Ministarstva uprave

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook