Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon niza incidenata

Vlada osniva Povjerenstvo za suočavanje s prošlošću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je jučer u priopćenju Vlada istaknula da "oštro osuđuje postrojavanje pripadnika stranke A-HSP-a u Zagrebu", neslužbeno saznajemo da će se na idućoj sjednici Vlade poduzeti i daljnji koraci.

Postrojavanje pripadnika stranke A-HSP-a jučer u Zagrebu na Trgu bana Jelačića, obilježeno ustaškim parolama i simbolima, kojem je prethodio marš gradom, potaknulo je, čini se, i konkretnu reakciju Vlade. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

Nakon što je jučer u priopćenju Vlada istaknula da "oštro osuđuje postrojavanje pripadnika stranke A-HSP-a u Zagrebu, kojima se, promoviranjem ustaštva i nacizma, napadaju temeljne vrijednosti ustavnog poretka Republike Hrvatske", neslužbeno saznajemo da će se na idućoj sjednici Vlade poduzeti i daljnji koraci.

Naime, trebalo bi biti osnovano Povjerenstvo za suočavanje s prošlošću, a koje će navodno biti predstavljeno u četvrtak, na sjednici Vlade, kad bi se moglo znati i tko će mu biti na čelu te koji će mu biti članovi. Što će točno povjerenstvo raditi, također bi tada trebalo biti pojašnjeno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene