Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Infografika prvih 365 dana

Pogledajte kako je Vlada ocijenila samu sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prigodnoj infografici povodom 365 dana na vlasti, Vlada se pohvalila brojnim svojim potezima, no priznala je i da nije bilo dovoljno promjena.

Povodom 365 dana na vlasti, Vlada je na svojoj web stranici objavila prigodnu infografiku u kojoj se osvrće na proteklo razdoblje. 'Odlučili smo izdvojiti teme o kojima smo zajedno u proteklih 365 dana razgovarali preko društvenih mreža, pisama e-pošte, tribinama, savjetovanjima i javnim raspravama', kažu u Vladi, dodajući kako je 'promjena bilo mnogo, no nikako ne i dovoljno'.

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović sudjelovao na sastanku povodom obilježavanja 20 godina članstva Slovenije u EU, 22. travnja 2024. okupljanje u Brdu kod Kranja Milanović o zasjedanju Sabora: "Neću nikoga požurivati, nikakva alkemija i metafizika, to su vrlo jednostavne stvari" Andrej Plenković Reakcija na predsjednika "To je protuustavni napad": Vlada odgovorila Milanoviću, tvrde da Plenković nije mogao tražiti provjeru Turudića

>> Što je sve obilježilo rad Vlade u 2012. godini

U infografici se, između ostalog, hvale dosad uvedenim poreznim reformama, ukidanjem povlaštenih mirovina, uvođenjem besplatnog studija za sve redovite studente te objavom Registra hrvatskih branitelja.

Naveli su i izjavu premijera Zorana Milanovića od 23. prosinca prošle godine, kada je njegovom kabinetu Sabor izglasao povjerenje. 'Bit će grešaka, promašaja i krivih procjena, bit će nesuglasica, ali ići ćemo pravcem kojim smo obećali. Dajem riječ za to', rekao je tada Milanović. On je u ekskluzivnom intervjuu za Dnevnik Nove TV početkom prosinca izjavio i sljedeće: 'Da je teško, teško je, da je neizvjesno, neizvjesno je, ali da imamo šanse i da teškim radom i naporima možemo naprijed i da možemo biti jedna od europskih priča o uspjehu, to možemo.'

Infografiku u cjelini možete pogledati u nastavku ovoga članka.

Infografika 365dana PDF

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene