Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Materijalna šteta

Bandić tek postavio kamen temeljac i već se srušila ograda: Šest automobila oštećeno na Vrbanima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jak vjetar koji je sinoć prohujao Zagrebom iza sebe je ostavio materijalnu štetu na mjestu gdje se u Vrbanima III gradi dječji vrtić.

Naime, vjetar je srušio zaštitnu ogradu gradilišta na Vrbanima III, pri čemu je oštećeno čak šest automobila. U policiji su potvrdili da je metalna limena ograda visine dva metra pala uslijed nevremena te da još nije utvrđeno o kolikoj šteti se radi. Prilikom pada ograde nitko nije ozlijeđen. Fotografiju nam je poslala naša čitateljica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Puknuće vrelovoda Stanovnici Vrbana i Staglišća do sutra bez grijanja Slika nije dostupna U tijeku je očevid Na zagrebačkim Vrbanima izgorio automobil šefa sigurnosti Dinama

>> EKSKLUZIVNO: Evo kako Bandić dogovara zapošljavanje!

Ograda je pala na automobile koji su bili parkirani u Rudeškoj, pokraj gradilišta budućeg dječjeg vrtića i škole na kojem je gradonačelnik Milan Bandić ovog tjedna položio kamen temeljac. Vrtić i školu po modelu javno-privatnog partnerstva gradit će tvrtka 'Tehnika'.

>> Bandić na chatu na špici: Ja sam izmislio klupicu i pivicu uz roštilj!

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić položio je u utorak kamen temeljac za dječji vrtić i osnovnu školu u naselju Vrbani III, investiciju vrijednu više od 120 milijuna kuna.

'Drago mi je da je ovoliko medija došlo da zagrebačkoj i hrvatskoj javnosti obznani da u vrijeme recesije i krize radimo investiciju po principu javno-privatnog partnerstva vrijednu više od 120 milijuna kuna', istaknuo je tada gradonačelnik Bandić.

Vrtić i škola trebali bi biti dovršeni za godinu dana, a gradonačelnik se građanima Vrbana ispričao i zahvalio im na strpljenju jer je s gradnjom trebalo početi i ranije budući da na Vrbanima u dvije tisuće stanova živi desetak tisuća ljudi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene