Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pad broja leukocita?

Vjekoslav Šutej ponovno hospitaliziran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjekoslav Šutej, naš najpoznatiji dirigent, ponovno je završio na u bolnici, a nagađa se kako se radi o padu broja leukocita u njegovoj krvi.

Prema pisanju Jutarnjeg lista Šutej je smješten na odjel hematologije, no iz KBC-a Merkur, gdje je smješten, zasad nema informacija o njegovom trenutačnom zdravstvenom stanju. Da se maestro nalazi u Merkuru, potvrdio je ravnatelj bolnice Željko Vidas. 'Još se očekuju neki nalazi nakon kojih ćemo znati o čemu je riječ. Danas ćemo imati više podataka, a najvažnije je da se gospodinu Šuteju ne vrati bolest', kazao je Jutarnjem Vidas.

Pročitajte i ovo Zaražene vjeverice u porečkoj Vjeveršumi Desetak zaraženih Širi se infekcija u porečkoj Vjeveršumi: "Trenutačno je deset bolesnih. Pokušavamo utvrditi izvor zaraze..." Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok

Šutej je već uspio preboljeti akutnu leukemiju, koju mu je 2008. godine dijagnosticirao njegov liječnik, a naš dirigent je na savjet prijatelja Josea Carrerasa otišao na liječenje u Seattle, gdje mu je transplantirana koštana srž.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene