Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi u komunikaciji

Vipnetu pala mreža za poslovne korisnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mreža za poslovne korisnike Vipneta od jutros je u problemima. Zbog pada mreže poslovni korisnici nisu mogli obavljati pozive unutar VPN mreže, ali niti prema ostalim korisnicima Vipnetove mreže.

Problemi su počeli oko 7 sati ujutro, a nakon sat i pol vremena, većina problema je uklonjena, tvrde iz Vipneta.

Pročitajte i ovo Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno Slika nije dostupna Vipnet: Zbog tehničkog kvara korisnicima 24 sata besplatnih razgovora

'Tijekom akcije nadogradnje mreže doslo je do tehničkih poteskoća te Vip poslovni korisnici nisu mogli pozivati. Poteskoće su otklonjene u najkraćem mogućem roku te je velika većina korisnika ponovno mogla pozivati od 8.30 sati. Ispričavamo se našim korisnicima i zahvaljujemo im na razumijevanju', stoji u VIP-ovom službenom priopćenju.

>> U znak isprike: T-Mobile daje dva dana besplatnih razgovora

Vipnet je drugi po veličini mobilni operater u Hrvatskoj, a i ostali operateri su imali nedavno slične probleme. Podsjetimo, krajem prošle godine T-mobile je zbog velikog pada mreže svojim korisnicima omogućio besplatne razgovore kao naknadu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene