Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Inicijativa udruge

Vinkovci: 3.000 kn za podatak o zlostavljaču psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za korisnu informaciiu o počinitelju koji je zapalio psa u Vinkovcima Udruga prijatelja životinja dr. Ivan Rostaš, gdje je ozlijeđeni pas zbrinut, daje nagradu od 3000 kuna.

Predsjednica Udruge, Danica Dečer, izjavila je za Dnevnik.hr da su za taj iznos saznali iz medija, ali su na njega pristali. 'Naša ideja za nagradu došla je iz želje da se potakne eventualne očevice da podijele svaku korisnu informaciju s nama, da se konačno po 1. puta nađe počinitelj. Mnogi nas pitaju od kuda nam toliki novac, ali mi ćemo ga nekako stvoriti jer mislimo da je to dobra investicija,' rekla je Dečer.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na cesti Očevid trajao cijelu noć: U sudaru kod Vinkovaca poginula 36-godišnja vozačica Ivana Petrović nagrada Zlatni Studio Ivana Petrović najbolja je televizijska novinarka: "Sinonim za znanje, profesionalnost, iskustvo"

Dodala je da je policiji podnijela kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja. Poznatih činjenica gotovo nema, pa policajci PU vukovarsko-srijemske još uvijek istražuju ovaj bizaran slučaj. Dečer kaže da je ovaj slučaj podigao veliku prašinu, ali i emocije kod ljudi. 'Ljudi nam donesu i vreću hrane, daju novac i uplaćuju ga na račun. Dirnuti su i zgroženi. Zvali su nas čak i iz Njemačke,' dodala je Dečer.

>> FOTO Monstruozno: U Vinkovcima zapalili psa

Dečer nam je ispričala da pas nije tužan i da pokušava trčati. Rane su mu počele polako zarastati, ali oporavak će biti dugotrajan jer se od opekotina stvorila kora je pukla na boku i rana mu krvari. Podsjetimo, nepoznati počinitelj/i psa su vezali metalnom žicom i zapalili ga, a prestrašenog i teško opečenog pronašli su ga građani. Pas ima teške opekline po njušci, glavi i leđima i sada je na antibioticima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene