Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vikendica iz koje je pucao Korade postala turistička atrakcija!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Velika Veternička opet patroliraju policijske snage. U vikendicu u kojoj se ubio general Ivan Korade i iz koje je izrešetao policajca Marija Kusanića pokušala je provaliti, za sada, nepoznata osoba. Mještani pričaju i o brojnim znatiželjnicima koji nakon pokolja posjećuju njihovo mjesto.

Mjesto tragičnog događaja izazvalo je veliko zanimanje. Vikendicu tako posjećuju brojni znatiželjnici. Neki sa sobom čak vode djecu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čestitali i Dan starijih osoba Korisnici Doma za starije iz Velike snimili genijalnu poruku: "Mi smo svi dobro, a vi zapamtite..." Slika nije dostupna bivši glavni državni odvjetnik Zločinačko udruženje: Podignuta optužnica protiv sedmorice za palež vikendice Radovana Ortynskog

Susjeda i prijateljica Cilike Hudić, koju je Korade ubio u kući s unukom, kaže da ništa u mjestu više nije kao prije. Strah ne prestaje. 

'Ne budemo nikad zaboravili, kako to možemo zaboraviti, to je stvarno tragedija, to ne možemo zaboraviti', rekla je Cilika.

Velika Veternička, čini se, ne nastavlja dalje. Iako je vlasnik vikendice u kojoj je Korade okončao svoj život spalio sav namještaj, pojedinci, čini se, uživaju u svemu što podsjeća na krvav događaj.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene