Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Za vikend i do 15 stupnjeva niže temperature, moguć i snijeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pravom ljetnom vremenu uživat ćemo još samo danas, kada nas očekuju temperature od 27 do 32, a u Dalmaciji čak do 35 stupnjeva. Već se sutra očekuje naoblaka i nešto niže temperature, a u dane vikenda, točnije u nedjelju, u gorju se očekuje i snijeg.

Sutra su sredinom dana mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi, a više oblaka s kišom očekuje se prema kraju dana. No, sutra će još biti i dosta toplo, s malo nižom temperaturom od današanje.

Pročitajte i ovo Sunčan dan u Splitu Ljeto je uranilo Već uskačemo u kratke rukave? Prognostičar Nove TV otkriva kakvo nas vrijeme čeka u nadolazećim danima Nikola Vikić-Topić, Valentina Baus i Dino Goleš Tek je počela Prognostičar Dnevnika Nove TV otkrio koliko će nas još stiskati zima i čeka li nas novi snijeg. Objasnio i zašto ne treba vjerovati - aplikacijama

U dane vikenda približava se stanovita količina vlažnog zraka sa sjeverozapada, a zatim, u noći na nedjelju, stiže i hladni zrak sa sjeveroistoka koji će donijeti drastičnu promjenu vremena. Temperature će biti niže čak 10 do 15 stupnjeva i očekuje nas promjenjivo vrijeme.  Tako će u subotu minimalna temperetura iznositi 13, a maksimalna 18 stupnjeva, dok će u nedjelju minimalna temperatura biti 10, a maksimalna svega 14 stupnjeva. 

U noći s nedjelje na ponedjeljak u najvišem gorju mogu zalepršati i prve pahulje snijega.

Nakon najavljenog zahladnjenja vrlo je mala vjerojatnost da će se vratiti ovako visoke temperature, a pogotovo ne dugotrajno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene