Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljeni ugovori

I New York Times prenio vijest o Ani Karamarko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijest o slučaju Karamarko kojeg istražuje i Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa te zahtjev za opozivom prvog potpredsjednika Vlade, dospjela je i u strane medije.

The New York Times prenio je Reuters koji je objavio vijest o tome kako je oporba u Hrvatskom Saboru zatražila opoziv prvog potpredsjednika Vlade RH Tomislava Karamarka.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

U ovu se situaciju, izvijestio je Reuters, a prenio The New York Times, Karamarko našao nakon što je jedan hrvatski tjednik objavio ugovore Ane Karamarko s lobistom MOL-a.

Karamarko je, navode, nekoliko puta već porekao da posao njegove supruge s dugogodišnjim prijateljem i suradnikom MOL-a ne predstavljaju sukob interesa te da je uvijek odvajao privatno od poslovnog.

Tekst su zaključili komentarom političkog analitičara Davora Gjenera koji smatra da oporba neće imati dovoljno glasova za opoziv, ali da su 'iznenađenja uvijek moguća'.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene