Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žele vidjeti njihovu istragu

Vijeće za suzbijanje korupcije traži informacije od EK

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nacionalno vijeće za praćenje suzbijanja korupcije danas je odlučilo zatražiti informaciju od Europske komisije i Ureda Europske komisije za borbu protiv prijevara (OLAF) u svezi njihove istrage o korupciji u Hrvatskoj.

'Nakon što dobijemo tu informaciju Nacionalno vijeće će održati sjednicu posvećenu toj temi', kazao je predsjednik Vijeća Željko Jovanović nakon sjednice na kojoj su raspravljali o Izviješću o radu od svibnja 2008. do lipnja 2009. i usvojili Poslovnik o radu. 'Najbitnije što smo uredili Poslovnikom jest da od danas više nema zatvorenih sjednica za javnost osim kad to traže materijali koji nose oznaku tajnosti ili povjerljivosti', kazao je Jovanović i dodao kako je današnja sjednica bila 'tehničke prirode', a još danas je održana 'iza zatvorenih vrata'.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Poslao poruku biračima Milanović: “Rijeke pravde dolaze, oprat će ovu ustajalu smrdljivu Plenkovićevu močvaru“ Ilustracija Jedna od sigurnosnih agencija Pali korumpirani policajci: Surađivali s ugostiteljem koji je povezan s otmicama, drogom...

Ured Europske komisije za borbu protiv prijevara (OLAF) potvrdio je da provjerava informacije o mogućim nepravilnostima u korištenju sredstava EU-a za izgradnju autocesta u Hrvatskoj, ali odluka o mogućem otvaranju istrage još nije donesena. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene