Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Redovita sjednica

Vijeće za nacionalnu sigurnost raspravljalo o sigurnosti u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na redovitoj sjednici predstavljeni su i podaci vezani za moguće ugroze javnih elektroničkih komunikacija.

Vijeće za nacionalnu sigurnost danas je raspravljalo o stanju sigurnosti u Hrvatskoj i regiji te aktivnostima sigurnosno-obavještajnog sustava i sustava nacionalne sigurnosti koje proizlaze iz članstva Hrvatske u NATO-u i EU, uključujući pregled sudjelovanja pripadnika Oružanih snaga u međunarodnim misijama.

Pročitajte i ovo Srbijanska oporba drži plakate s natpisima Odbili prisegnuti Konstituiran novi saziv Skupštine Srbije: Oporba napustila sjednicu, Hrvati ostali bez zastupnika Slika nije dostupna Konačan datum? Milanović i Plenković sada komuniciraju preko predstojnika Ureda: Predsjednik nije suglasan s dvije teme predložene za sjednicu VNS-a

Na redovitoj sjednici predstavljeni su i podaci vezani za moguće ugroze javnih elektroničkih komunikacija. Zaključeno je da nadležne ustanove trebaju nastaviti s aktivnostima u cilju detektiranja mogućih rizika i stvaranja uvjeta za povećanje razine sigurnosti javnih komunikacijskih sustava i zaštite osobnih podataka građana, izvijestila je Vlada na svojim internetskim stranicama.

Članovi Vijeća za nacionalnu sigurnost upoznati su i s aktivnostima u okviru međunarodne suradnje, te su upoznati s prijedlogom godišnjih smjernica za rad sigurnosno-obavještajnih agencija za 2014. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene