Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna krađa

Vijak po vijak razmontirao stup od 60 metara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatnu krađu razotkrili su policajci benkovačke policijske uprave. Željezni stup visok 60 metara za mjerenje potencijala vjetra u vjetroparku, srušio je i na male komade željeza radi prodaje ispilio, dvadesetogodišnji mladić.

Mladića nije plašila veličina stupa, nije se obazirao ni na važnu ulogu ogromne instalacije u sistemu vjetroparka. Ušao je u područje vjetroparka, preskočio mali kanal koji vodi do stupa, skinuo vijak po vijak na držačima kako bi prizemljio stup.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ozlijeđeno sedmero gostiju Konobarica koja je zapalila goste u pritvoru, policija objavila detalje Slika nije dostupna Prodao ga u staro željezo U okolici Benkovca mladić ukrao 60 metara visok STUP!

Tako je razmontirao 60 metara visoki mjerač potencijala vjetra. Da živi u Parizu, a ne u Benkovcu, možda bi uzdrmao i Eiffelov toranj. Razmontiranjem je dobio 30 komada veličine dva metra. Dobiveni je materijal odlučio prodati u staro željezo.

>> Split: Maloljetnik iz kuće ukrao zlato i novac

Sedam dana izdvajao je komad po komad. Nakon prodaje željeza, policija je ušla u trag mladiću. 'Sumnjiči ga se da je u mjestu Korlat razmontirao i otuđio stup za mjerenje vjetropotencijala', kazao je Petar Vedrić iz PU Zadarske.

Za 300.000 kuna oštetio je privatnu tvrtku, a sve koji su nekad viđali stup u daljini ostavio u čudu. Slijedi mu kaznena prijava za jednu od najneobičnijih krađa u Hrvatskoj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene