Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjeruje da mu neće štetiti

Vidošević na operaciji u podne, dva tjedna pauze

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjeruje da mu neće naštetiti dvotjedno povlačenje.

Predsjednički kandidat Nadan Vidošević već danas u podne će obaviti kirurški zahvat na svojim glasnicama kako bi spasio glas a već sutra bi trebao biti na kućnoj njezi. Vidošević kaže da bi terapija trebala trajati dva tjedna nakon čega će se vratiti u predsjedničku kampanja te smatra da mu ovo dvotjedno povlačenje neće naštetiti jer će ovo biti duga kampanja, najmanje do Božića. Nije htio otkriti u kojoj klinici će će obaviti ovaj kirurški zahvat.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Slika nije dostupna Operirao glasnice Nadan Vidošević uspješno operiran

Vidošević je poručio kako nije u redu da ga se diskvalificira zbog njegovog hendikepa jer nije bitno kako kaže, nego što kaže. Spomenuo je da u Hrvatskoj ima deset posto hendikepiranih osoba te da će se on boriti za njihova prava kada postane predsjednik Hrvatske. Sa svojim poklonicima i biračima će naredna dva tjedna komunicirati putem Facebooka i Twittera. Uoči početka kampanje je mislio da će njegove glasnice izdržat te da kirurški zahvat neće biti potreban.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene