Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasio ga od sigurne smrti

VIDEO: Kao kućnog ljubimca posvojio janje Bekija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamislite da na kavi ugledate nekoga tko umjesto psa na uzici vodi ovcu. Upravo to u Posedarju se događa svaki dan. Janje koje je bilo osuđeno na smrt nakon što ga je odbacila majka, obitelj Dežmalj je udomila i prihvatila za kućnog ljubimca.

Otkako ga je spasio od gotovo sigurne smrti, nakon što ga je odbacila majka, Beki je postao punopravni član Edijeve obitelji. BBeki svog novog vlasnika doživljava kao majku. On ga hrani, čisti, prati rast zubi i rogova, a toliko su povezani da ga doslovno prati u stopu. Tako je kuća obitelji Dežmalj jedina u Posedarju u kojoj se za stolom može vidjeti živo janje. Simbolično je i to što je Beki na svijet došao na sam Badnjak. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dobro za zdravlje Šetnja s psom duga 39 tisuća kilometra Slika nije dostupna Iranski ajatolah 'Pse ne bi trebalo držati kao kućne ljubimce'

Beki je već u mladim danima počeo pokazivati talent za sport, ap voli loptu. No njegov je drugi omiljeni hobi uništavanje cvijeća. No unatoč tome Beki je svojom je umiljatošću zaslužio simpatije susjeda i njihovih kućnih ljubimaca. 

Ponosni vlasnik bez Bekija više ne ide ni na kavu. U početku bi ga ostavio izvan lokala, ali Bekiju se to nije sviđalo pa bi rogoima udarao u vrata. Od tada zajedno uživaju na posedarskoj špici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene