Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pastir, budala...

VIDEO: U što će se maskirati političari?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako su prosvjedi obilježili cijeli tjedan, i Scena Nove TV se bavi njima. Političari su nam otkrili da se ne boje prosvjednika te kazali što su sve neugodno čuli iz usta građana.

Svaki prosvjed prilika je i da građani kažu što misle o političarima! Oni pak tvrde da se ne boje ljudi, a nerado se prisjećaju stvari koje su im uzvikivali po cesti.

Pročitajte i ovo Lee Jae-myung Priznao "Ne želim da on to postane!" Muškarac optužen da je nožem izbo južnokorejskog političara: To je napravio iz suludog razloga Tomislav Sokol plesao u noćnom klubu Od šanka do podija Nije Sokol jedini koji voli plesati: Pogledajte kako partijaju i drugi hrvatski političari

'Imao sam skup u Šibeniku, u dvorani, pa su mi bacili suzavac', rekao je HDZ-ovac Andrija Hebrang. 'Nazivali su me komunjarom, jugoslavenom, četnikom i oguglao sam na to', rekao je nezavisni saborski zastupnik Ivica Pančić.

'Obzirom da sam ja bio i zadužen za zaštitu političara nemam se razloga bojati. Znam sto se može dogoditi', rekao je SDP-ovac Ranko Ostojić. 'Normalno je da ljudi traže krivca u politici i političarima, pa onda dođe red i na tebe da te prozovu. To je neugodna situacija', smatra HDZ-ovac Branko Vukelić.

'Bavio sam se borilačkim vještinama i uvijek se mogu obraniti', dodao je Hebrang.

Štimac ili Marković

Ta priča postala je prava sapunica. No političari se teško odlučuju tko je od njih dvojice bolji! Niti jedan im očito ne ulijeva povjerenje!

'Mislim da je najbolje da ministar unutarnjih poslova bude šef HNS-a', kaže Ostojić. 'Program koji podržava Ligu 16. Ja ću njega podržati', rekao je Vukelić.

'Ja mislim da treba pronaći treći put', uvjeren je SDP-ovac Arsen Bauk. 'Tamo gdje su velike svađe ima i nekog materijalnog razloga', uvjerena je HDZ-ovska zastupnica Ana Lovrin.

'Zabranio bi i Štimcu i Markoviću da se bave tim poslom', rekao je Zvonimir Mršić. 'Muppet show - ma Marković, š – Štimac - Čisti muppet show', rekao je saborski zastupnik Boro Grubišić. 'Marković ipak ima neke rezultate, ma kakvi oni bili', uvjeren je Pančić.

'Štimac samo zato jer je mlađi, ali ima prljavštine u oba slučaja', smatra Silvano Hrelja.

Skrivanje iza maske

A kako je vrijeme karnevala, valja se maskirati. Političari su nam otkrili iza koje bi se maske oni mogli skrivati.

'Bubamara, mačka, strašilo', izbor maski je za Vesnu Pusić. 'Ja bih bio slon jer on je dobroćudan, velik, jak otporan, a ima dugi nos da nanjuši nepravdu', kaže Hebrang.

'Ja bih se maskirao u relaksiranog pastira. To bi bila milina', rekao je Grubišić. 'Pa recimo nešto sto odgovara mojem izgledu: u polarnog medvjeda', našalio se Hrelja.

'U crvenog vraga jer to odgovara trenutku i situaciji', rekao je Mršić. 'U svakom slučaju nešto sto nema veze s politikom', kaže Vukelić. 'U budalu', rekao je Pančić.

'Ove godine karneval pada na Dan žena, ali ja ću se ipak maskirati u muškarca', rekao je Bauk.

Nekima, kažu, maske nisu ni potrebne!

'Najbolju masku ima Stazić, jer mu je maska pristojnog čovjeka, a jezik mu je jako otrovan', smatra Hebrang. 'Mislim da je u užem krugu gospodin Hebrang', smatra Hrelja.

'Premijerka, ta se može i smijati i plakati, sve', rekao je Bauk. 'Najbolja maska je trenutno u Austriji', rekao je Pančić.

>> VIDEO: Počelo pokladno ludilo

A do karnevala je ostalo još malo. Nema sumnje da će se mnogi građani umaskirati upravo u političare!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene