Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Produžena sezona

VIDEO: U listopadu kao u kolovozu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lijepo vrijeme ne popušta, a čini se ni turisti. Dobri argumenti koji idu u prilog turističkoj sezoni. Današnji je dan na šibenskom području bio kao stvoren za kupanje i sunčanje.

Mir i tišina ispod Masleničkog mosta gdje u ovo doba godine bura uobičajeno već nosi sve pred sobom. Ljeto je na Jadranu pustilo korjenje, sezona se nenadano produžila. 'Last minute' ponuda i posezona, čiji uspjeh ovisi lijepom vremenu, na Jadran je dovela nove skupine gostiju. Najviše je Slovenaca, Nijemaca te gostiju iz Austrije I Srbije. Vrijeme je i za nautičare. Njihova je pažnja najviše usmjerena na jedriličarske regate. Ne skrivaju sklonost prema hrvatskoj obali. Lijepo im je na otoku Murteru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stigla upozorenja Visoka ultra-ljubičasta zračenja, temperature iznad 30! EVO kada dolazi osvježenje... Slika nije dostupna Vruće, vruće FOTO Nije mogla proći neopaženo - A samo se htjela rashladiti!

Kao usred ljeta

Malo vjetra ne znači prekid uživanja na lijepom vremenu, čak dobro dođe za osvježenje. Gosti su očekivali nešto sasvim drugačije, odnosno hladnije vrijeme pa su oduševljeni toplinom. Tako nam barem kaže jedan talijanski skiper. Najviše je zadovoljstva sasvim sigurno kod turističkih djelatnika. Sezona koja je debelo kasnila sa svojim početkom, produžena je iznad očekivanja. Kupanje i odmaranje na suncu još traje kao usred ljeta.

Jeste li se kupali na otvorenom u posljednje vrijeme?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene