Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Hvaru hamburger 80, a voćna salata 100 kn

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turistički djelatnici u Hvaru osjećaju manjak gostiju. Cijene apartmana i hotela ne odskaču previše od cijena u drugim turističkim gradovima, ali po ostalim cijenama Hvar se nalazi uz bok Dubrovniku.

'Jedan sendvič u hotelu stoji 110 kuna. To je bolesno', rekla je Sanja Kovač, glumica serije 'Zauvjek susjedi' koja je bila na Hvaru.

Pročitajte i ovo Mladi luk Sve skuplja Koliko će koštati ovogodišnja uskrsna košarica? "Kad preračunam u kune, to je puno. Ali tko voli, nek' izvoli" Ilustracija zbog kašnjenja aviona Rastu cijene karata poznate niskobudžetne aviokompanije

Da su cijene previsoke ekipa Red Carpeta uvjerila se i sama kada je u jednom lokalu pročitala cjenik:

Croissant – 20 kuna
Hamburger – 80 kuna
Voćna salata – 100 kuna

Uz te cijene konobara su čekali više od 30 minuta.

Osim lokala u Hvaru se može skupo u noćiti. Sve je više onih koji su spremni izdvojiti više od 1.000 eura za noćenje u kući suvremenih hrvatskih umjetnika - villi Meneghello.

U Hvaru ne nedostaje partyja. Ovog je vikenda na silent Dj partyju nastupilo šest DJ-a iz Hrvatske, Slovenije, Češke i Mađarske. Posjetitelji su nosili slušalce pomoću kojih su slušali glazbu koju su birali sami. Boja na vrhu antene signalizirala je kojeg DJ-a trenutačno slušaju. 

Više o Hvaru pogledajte u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene