Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nisu svi turisti, srećom, šparni. Na najvećoj istarskoj plažu, Đirandelu troši se sve u šesnaest. Rabačke plaže od Maslinice preko Sant Andree do Girandele i Lanterne, bile su danas dupkom pune. Za ovdašnje je turiste vrijeme štednje prošlo, sada se odmara i troši.


A da su gosti voljni potrošiti osjećaju i ugostitelji. 'Možda je malo više fizičkog posla, a što se tiče prometa, on je na lanjskom nivou. Zadovoljni smo potrošnjom hrane, pića, sladoleda', rekao je Davor Glavčić, šef i voditelj restorana. Ovdje svatko može pronaći nešto za sebe, od najmlađih do najstarijih. Lijepo će srpanjsko vrijeme nadoknaditi lipanjsku kišu.

Rivijera diše punim plućima

Vezani članci Turisti i koronavirus - 5 Istra bilježi više odlazaka nego dolazaka, u Dalmaciji se razmišlja o podizanju cijena testova na COVID-19, a ministrica turizma poručuje: "Želimo da sezona traje što dulje" Slika nije dostupna IZBIRLJIVI TURISTI Iako ih je više nego ikad, naviše troše domaći

'Smanjio se broj dana boravka gostiju, a što se tiče potrošnje mislim da su zadržali istu', rekao je Branko Pilepić, koncesionar plaže Maslinica. Rabačka rivijera diše punim plućima, gosti jedva čekaju da ostave svoje eure, a Hrvatskoj će svaka kuna ove sezone dobro doći.