Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nisu svi turisti, srećom, šparni. Na najvećoj istarskoj plažu, Đirandelu troši se sve u šesnaest. Rabačke plaže od Maslinice preko Sant Andree do Girandele i Lanterne, bile su danas dupkom pune. Za ovdašnje je turiste vrijeme štednje prošlo, sada se odmara i troši.


A da su gosti voljni potrošiti osjećaju i ugostitelji. 'Možda je malo više fizičkog posla, a što se tiče prometa, on je na lanjskom nivou. Zadovoljni smo potrošnjom hrane, pića, sladoleda', rekao je Davor Glavčić, šef i voditelj restorana. Ovdje svatko može pronaći nešto za sebe, od najmlađih do najstarijih. Lijepo će srpanjsko vrijeme nadoknaditi lipanjsku kišu.

Rivijera diše punim plućima

Vezani članci Zagreb, Split, Rijeka, Osijek Objavljeno koliko su kandidati za gradonačelnike potrošili za kampanju, neki prijavili simbolične iznose Slika nije dostupna Analiza HGK: Stižu u velikom broju, ali koliko turisti u Hrvatskoj uopće troše?

'Smanjio se broj dana boravka gostiju, a što se tiče potrošnje mislim da su zadržali istu', rekao je Branko Pilepić, koncesionar plaže Maslinica. Rabačka rivijera diše punim plućima, gosti jedva čekaju da ostave svoje eure, a Hrvatskoj će svaka kuna ove sezone dobro doći.