Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bacaju vrećice s balkona

VIDEO: Stanari na dječji vrtić bacaju smeće!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da u dječjim vrtićima nije uvijek najveselije dokazala je i zmija u pješčaniku trogirskog vrtića, a djeca šibenskog igraju se okružena smećem kojeg stanari zgrade bacaju s balkona.

Linijom manjeg otpora stanari zgrade u ulici Bana Ivana  Mažuranića rješavaju se kućnog smeća. S balkona vrećice bacaju na ulicu, štoviše i pred vrata dječjeg vrtića Ciciban koji se nalazi u istoj zgradi. 'Stanari bacaju nemilice. Padaju komadi leda, smeće, boce, tegle, ulošci, pa čak i šprice', ispričala je odgojiteljica Maja Šarić.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... Unutrašnjost crkve sv. Lovre suluda ideja FOTO Neviđeni vandalizam u crkvi - roštiljali i radili peku! "Takvo što ne bi ni barbarima palo na pamet!"

Djeca u opasnosti

Iz nabrojanih 'letećih artikala' lako se može shvatiti kako se djeca nalaze u opasnosti pa iz šetnje, po hitnom postupku moraju natrag u vrtić. Prostor za igru izgleda kao deponij smeća. Bombardiranje srećom, još nikoga nije ozlijedilo. 'Oni ni ne gledaju kad bacaju smeće, leti to u bilo koje doba dana', kazala je čistačica Dragica Knežević.

Nitko ne zna tko baca?!

Stanari zgrade danas elegantno spuštaju rolete. Smeće kažu vide, ali tko ga baca nisu primijetili. A djeca se dotle igraju u smeću koje misteriozno leti s 14-erokatnice. Čistači ulice pak kažu, kako ne mogu toliko očistiti koliko ga stanari s vlastitih prozora mogu baciti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene