Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Riječki učenici

VIDEO Pogledajte pjesmu srednjoškolaca za Slavoniju, BiH i Srbiju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenici medicinske škole u Rijeci, svima stradalima u poplavama poručuju da su, iako kilometrima daleko, srcima uz njih...

Posljednjih dana nitko nije ostao ravnodušan, a srca Hrvata ujedinila su se bez obzira na kilometre koji ih dijele. Humanitarna pomoć poplavljenoj Slavoniji stiže sa svih strana. 

Pročitajte i ovo Potres u blizini Rijeke Magnitude 3,1 Potres u blizini Rijeke: "Izuzetno jak i glasan zvuk. Kao da je nešto eksplodiralo" Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca"

Učenici medicinske škole u Rijeci, snimili su video snimku kojom Slavoncima poručuju da su, iako kilometrima daleko, srcima su uz njih.

DEČKI POSTALI HIT: Nakon poplave ostao samo neuništivi bosanski humor!

Otpjevali su poznatu pjesmu 'Ne dirajte mi ravnicu', a osim podrške Slavoncima, podršku su poslali i Srbiji te Bosni i Hercegovini.

'Snimkom želimo poslati podršku svima kojima je to sada najpotrebnije. Prikupili smo osnovne potrepštine, i snimili kratki video! Ni tu se ne zaustavljamo. Ne poznajemo granice, znamo samo za zajedništvo i ljubav!', poručili su učenici 3.A razreda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene