Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijerka Jadranka Kosor danas je u Vinkovcima pustila u rad novu tvornicu za proizvodnju crijepa vinkovačkog Dilja d.o.o koji posluje u sastavu Nexe grupe.


Nakon puštanja tvornice u pogon, premijerka Kosor je zajedno sa predsjednikom uprave Ivanom Ercegovićem i članovima folklorne skupine zaplesala šokačko kolo.

Vezani članci Slika nije dostupna Zajednički koncerti Ansambla LADO i Ansambla KOLO Slika nije dostupna Donosimo sliku iz Vinkovaca, gdje je više od 3.500 ljudi otplesalo najveće kolo na svijetu!

Ovoga će tjedna biti imenovan novi ministar gospodarstva, umjesto Damira Polančeca, koji je podnio ostavku na tu dužnost, najavila je odgovarajući na novinarska pitanja.

'Kao što znate tjedan je tek počeo. Danas je tek ponedjeljak', kazala je premijerka, u čijoj pratnji su se nalazili ministar financija Ivan Šuker i ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja Petar Čobanković. Na pitanje novinara nalazi li se u njezinoj pratnji i budući potpredsjednik Vlade, kazala je tek kako se pored nje nalazi 'odličan ministar financija kao i odličan ministar poljoprivrede a i jedan državni tajnik' koji, kako je kazala, čine dobru i snažnu ekipu Vlade Republike Hrvatske.