Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadzorna kamera sve razotkrila

Video poruka svećenika iz Omiša turistima koja će vas nasmijati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U video dobrodošlice turistima u Omišu, župa sv. Petra uključila je i snimke nadzorne kamere na kojima se vidi kako turisti u njihovom dvorištu vrše nuždu.

"Zahvaljujemo na brizi, ali naše masline su sasvim dovoljno pognojene", poručuju iz Župe u Omišu u kojoj su na snimkama nadzorne kamere primijetili da turisti često dolaze u njihov vrt i ondje vrše nuždu.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu

Montirani video objavljen je na Facebook stranici župe, a počinje umirujućom glazbom i idiličnim prizorima Jadranskog kraja. No, u poruku dobrodošlice umetnute su i snimke nadzornih kamera i sarkastično upozorenje kao komentar na neprimjereno ponašanje pojedinih turista - ''Nikakvo dodatno gnojenje nije potrebno. A za sve vaše potrebe u Hrvatskoj postoji toalet'', napisali su u videu.

Video objavljen na njihovoj Facebook stranici dobio je brojne komentare. Mnogi su ovakvo ponašanje osudili, a mnogi su se i dobro nasmijali.

Dnevnik.hr je kontaktirao župnika i evo što nam je rekao.

"Sa ovim problemom susrećemo se godinama, ne samo naša župa nego cijeli Omiš, ugostitelji, iznajmljivači, itd. Što se konkretno naše župe tiče, postoji wc koji je i namjenjen hodočasnicima i turistima, iznimno čist i uredan i zaista nema nikakve potrebe za vršenjem nužde bilo gdje osim tamo gdje se ona i obavlja. Hvala Vam, Božji blagoslov!".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene