Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trideset milijuna eura vrijedna Zepterova jahta napokon je danas porinuta u more u kraljevičkom škveru. Tri dana čekalo se smirivanje vremena, povlačenje snijega i smirivanje bure.


Nakon porinuća slijedi uređenje morske ljepotice koja bi trebala biti dovršena do proljeća iduće godine, spremna za premijeru na natjecanju formule 1 u Monacu. Jedan od najbogatijih europljana Philipe Zepter nije mogao prisustvovati porinuću, ali su zato tu bili njegovi ljudi.

Vezani članci Slika nije dostupna Kralj inoxa: 'Sve radim drugačije, nisam konvencionalan!' Slika nije dostupna EKSKLUZIVNO: Bili smo na novoj mega jahti milijardera Philipa Zeptera!

Zadovoljni su s obavljenim poslom bili i kraljevički škverani. Jedna jahta je porinuta druga će se uskoro početi graditi, za potencijalnog kupca brodogradilišta. 'Vlasnik te veličine, tog renomea s takvim ugledom i kapitalom u svakom slučaju je ozbiljan i mi vjerojemo da je on potencijalni budući vlasnik', rekao je Irvin Badurina, direktor brodogradilišta Kraljevica.