Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednički kandidati

VIDEO Snimljen trenutak susreta najvećih suparnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Josipović, hrvatski predsjednik i aktualni kandidat za drugi mandat susreo se u Krapini s protukandidatkinjom za predsjedničko mjesto Kolindom Grabar Kitarović.

Napeti odnosi između predsjedničkih kandidata koji traju već neko vrijeme stavljeni su u drugi plan, a Grabar Kitarović i Ivo Josipović razgovarali su o poplavama koje su ovih dana pogodile veći dio Hrvatske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OGLASIO SE JOSIPOVIĆ "Predsjednica Republike, vidjeli smo više puta, prekrasno pjeva! Mogla bi pokazati i pijanističke vještine, evo, da je podsjetim..." Ivo Josipović (Foto: Dnevnik.hr) GOVOR U KNINU Josipović nakon kritika upućenih Grabar-Kitarović: ''Volio bih da me Predsjednica tuži, to bi bio zanimljiv postupak''

Neplanirano su se predsjednička kandidatkinja i predsjednik našli danas u isto vrijeme na istom mjestu u Krapini u posjetu manifestaciji 'Tjedan kajkavske kulture'.

Na pitanje novinara o susretu s protukandidatkinjom na predstojećim izborima za predsjednika Josipović je rekao kako mu je 'uvijek drago vidjeti da predsjednički kandidati pokazuju interes za glazbu'.

Odgovarajući na novinarsko pitanje 'počinje li predizborni obračun u Krapini' i hoće li se na mogućem susretu 'skinuti rukavice', Grabar Kitarović naglasila je kako nema razloga za skidanje rukavica jer ona nikada nije niti imala rukavice.

Predsjednik Josipović i kolinda Grabar Kitarović kratko su se na sajmu i susreli. Susret su snimile kamere, a kako je to izgledalo pogledajte u videu. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene