Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministrov rođendan

VIDEO Ministrica Dalić ministra Linića izljubila za rođendan, a onda...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolege zastupnici i ministri čestitali su ministru financija Slavku Liniću rođendan.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras čestitao je ministru financija Liniću rođendan. ''Želim mu sretan rođendan i puno zdravlja i dug život'', rekao je Maras.

Pročitajte i ovo Gabrijela Kišiček, stručnjakinja za komunikaciju Iz minute u minutu Izborna emisija Nove TV! Komunikacijska stručnjakinja: "Ovo nije bio pobjednički govor" Slika nije dostupna Referendum protiv outsourcinga Arsen Bauk: Nakon skupljenih potpisa slijedit će standardna procedura

Slično mu je poželio i ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina. ''Puno zdravlja i sreće mu želim''. Čestitao mu je i Boro Grubišić iz HDSSB-a.

''U ime umirovljenika pridružujem se čestitkama. Prvo sa željom za vaše dobro zdravlje, a drugo da prikupite sredstva za prosinačke mirovine'', poželio mu je predsjednik HSU-a Željko Šemper.

Priliku da čestita rođendan Liniću  iskoristila je i Martina Dalić, prilikom saborske rasprave o potrošačkom kreditiranju.

''Kolege su me upozorile da je vama danas rođendan, pa vam u ime kluba HDZ-a i svoje osobno čestitat. Svako dobro želimo ministru za rođendan, ali to neće umanjiti oštricu naše kritike'', rekla je Dalić.

Nakon toga Dalić se žestoko obrušila na replike SDP-ovih zastupnika, koji su je prozvali zbog nazivanja ovog zakona prividom.

>>UŽIVO Linić: Osam godina je HDZ uništavao Hrvatsku! Imate ogroman teret za ovakvo stanje u državi!

''To što sam ja bila bankar meni služi na čast jer ta činjenica samo znači da ja razumijem i znam o čemu govorim i da znam kako taj sustav funkcionira i što se može, a što ne. Da se mogu ove stvari zakonom napraviti, HDZ bi ih napravio. Da se kamate može regulirati kako vi to mislite, učinila bih i ja to kad sam bila ministrica, ali to i se ne može', rekla je Dalić.

Podsjetimo, u Saboru se danas vodi rasprava o Zakonu o potrošačkom kreditiranju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene