Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gole zidine

VIDEO: Komunalni redari 'očistili' Dubrovnik od reklama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supertajnu akciju kodnog imena 'Reklame' naša je kamera zabilježila u zoru u Dubrovniku. Komunalni redari su, naime, gradsku jezgru 'očistili' od reklama.

Jedna po jedna sa zidova stare gradske jezgre nestajale su reklame. Akcija komunalnih redara počela je već u pet ujutro. 'Kako smo dobili izvještaj iz našeg centra za promet i komunalne poslove, nekih 45 reklama je skinuto', kazao je dubrovački dogradonačelnik Niko Šalja

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Vlasnike reklama, akcija je očito, zatekla nespremne. Iako je o skidanju već bilo govora, izgleda kako nitko nije vjerovao kako će zaista biti i uklonjenje. 'Nismo imali informaciju da će to netko skinuti. Ja sam zvao policiju jer sam mislio da je to netko odvio i odnio', kazao je ugostitelj Maro Hajdarahodžić.

Dubrovčani su podijeljeni - neki će napokon uživati u staroj gradskoj jezgri, a nekima će nedostajati šarenilo. Čelnici grada najvaljuju kako su reklame tek početak - iduće su na redu ugostiteljske tende. Kamene ulice i Stradun od sada će, kažu, sjati pravom ljepotom. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene