Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabilježile kamere

VIDEO Koji to dokument Alenka Bratušek daje Zoranu Milanoviću?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zanimljiva snimka stiže iz Bruxellesa.

U snimci TV ekipe Europskog vijeća, koju je objavio Večernji list, vidi se kako uoči početka sastanka šefova država i vlada Europske unije hrvatskog premijera Zorana Milanovića u prolazu doziva slovenska kolegica Alenka Bratušek i pritom mu daje neke dokumente.

Pročitajte i ovo Valter Flego Bliže se novi izbori IDS okupio centristički blok za EU izbore: "Spremni smo stvoriti najjači liberalni blok u Hrvatskoj" Predsjednik Milanović sudjelovao na sastanku povodom obilježavanja 20 godina članstva Slovenije u EU, 22. travnja 2024. okupljanje u Brdu kod Kranja Milanović o zasjedanju Sabora: "Neću nikoga požurivati, nikakva alkemija i metafizika, to su vrlo jednostavne stvari"

Druga kamera zabilježila je potom trenutak u kojem Milanović s tim dokumentima u rukama prilazi kolegici iz Danske i srdačno je pozdravlja.

Prije toga kamere su zabilježile i njegov razgovor s predsjednikom Europske komisije Jose Manuelom Barrosom. O čemu se razgovaralo znaju samo oni. Naime, snimke poput ove koju je objavio Večernji list nemaju ton na kojem bi se mogao čuti razgovor jer su to video materijali TV ekipe Europskog vijeća s mjesta na kojem novinarske ekipe najčešće nemaju pristup.

Inače, prilikom snimanja zajedničke fotografije, premijer Milanović srdačno se rukovao i pozdravio s mađarskim premijerom Viktorom Orbanom.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene