Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zanimljiva snimka stiže iz Bruxellesa.


U snimci TV ekipe Europskog vijeća, koju je objavio Večernji list, vidi se kako uoči početka sastanka šefova država i vlada Europske unije hrvatskog premijera Zorana Milanovića u prolazu doziva slovenska kolegica Alenka Bratušek i pritom mu daje neke dokumente.

Vezani članci Gordan Jandroković Jandroković nastavio rat s predsjednikom objavom fotografije u kupaćim gaćama: ''Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića...'' Fabrice Leggeri Europski šef za graničnu i obalnu stražu optužen za nepravilnosti u trošenju novca i loše postupanje s osobljem

Druga kamera zabilježila je potom trenutak u kojem Milanović s tim dokumentima u rukama prilazi kolegici iz Danske i srdačno je pozdravlja.

Prije toga kamere su zabilježile i njegov razgovor s predsjednikom Europske komisije Jose Manuelom Barrosom. O čemu se razgovaralo znaju samo oni. Naime, snimke poput ove koju je objavio Večernji list nemaju ton na kojem bi se mogao čuti razgovor jer su to video materijali TV ekipe Europskog vijeća s mjesta na kojem novinarske ekipe najčešće nemaju pristup.

Inače, prilikom snimanja zajedničke fotografije, premijer Milanović srdačno se rukovao i pozdravio s mađarskim premijerom Viktorom Orbanom.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook