Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Imamo Hrvatsku!'

VIDEO Kerum pred spomenikom imitirao Franju Tuđmana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Kerum je nedugo nakon današnjeg postavljanja spomenika Franji Tuđmanu došao vidjeti kip te je ispred njega pozirao imitirajući karakteristične Tuđmanove pokrete rukama.

Nedugo nakon današnjeg postavljanja spomenika Franji Tuđmanu u Splitu, kip prvog hrvatskog predsjednika obišao je gradonačelnik Splita i kandidat HGS-a za još jedan mandat na čelu grada Željko Kerum.

Pročitajte i ovo U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je Josip Markotić Neslaganja Raskol u Mostu: Splitski gradski vijećnik napustio stranku, nema ga na listi za Sabor

>> Protukandidati o Kerumu: 'On je cirkusant, nije ništa radio, svi se smiju Splitu! Bitne odluke potpisivao je u kafiću!'

>> FOTO Nisu ga niti podigli, a već oštećen natpis pod kipom Franje Tuđmana

Pred Tuđmanovim je kipom unatoč kiši pozirao imitirajući karakteristični govor tijela pokojnog predsjednika. Malo je držao ruku na srcu, zatim je pokazao stisnutu šaku, potom je sklopio ruke i namjestio se u položaj 'Imamo Hrvatsku!'.

Inače, prilikom istovara natpis na spomeniku Franji Tuđmanu je pretrpio manje oštećenje.

 Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene