Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka osvanula na internetu

VIDEO Kaos na kružnom toku u Puli: Auto išao krivim smjerom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na velikom kružnom toku Šijana u Puli snimljen je kaos koji je nastao zbog jednog vozača koji je automobilom na rotor uletio i vozio u krivom smjeru.

Na velikom kružnom toku Šijana u Puli snimljen je osobni automobil kako vozi suprotnim smjerom.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

Auto se kretao relativno sporo, a i vozači koji su poštivali pravila nisu išli prebrzo pa je tragedija izbjegnuta.

>> VIDEO Auto se nasred zagrebačkog rotora prevrnuo na bok!

U jednom se trenutku vozilo u prekršaju jedva mimoišlo s manjim dostavnim vozilom, nakon čega je nastavilo kretanje suprotnim smjerom prema izlazu iz kružnog toka.

S obzirom da je ondje bila gužva, vozač u prekršaju krenuo je u rikverc pa se vratio na kružni tok i zaustavio. U tom je trenutku iz jednog drugog auta izašao muškarac, koji je dopješačio do zaustavljenog prekršitelja i, prema snimci, uputio ga na pravi smjer.

Snimka pomalo bizarnog događaja pojavila se danas na YouTubeu.

Policija: Nesreću smo prvi put vidjeli na internetu

U Policijskoj upravi istarskoj za Dnevnik.hr su rekli kako su i sami primijetili snimku na internetu te da informacija o konkretnom događaju nemaju. Kažu da će s eventualnim procesuiranjem prekršitelja krenuti tek ako dobiju dovoljno informacija o njegovu identitetu.

Inače, riječ je o novom kružnom toku, koji još nije u potpunosti dovršen, ali u policiji ističu da je sva prometna signalizacija ispravna te da dosad nisu evidentirali nijednu sličnu nesreću na tom mjestu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene