Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Kako varaju auto-mehaničari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što se događa kada u autoservis dođe žena (ili muškarac) koja nema pojma o autu? Ekipa Provjerenog odlučila se (raz)uvjeriti u urbanu legendu o automehaničarima spremnima na laku prijevaru.

Automobil koji je bio posve ispravan, osim što nisu radila pojedina svjetla i što je bio oštečen ispušni lonac, a što je utvrđeno u stanici za tehnički pregled te namjerno nije popravljeno, neki od automehaničara su proglasili neispravnim za tehnički pregled, ali iz razloga koje u stanici nisu utvrdili.

Pročitajte i ovo Iva Radić i Jovan Radan Bolno suočavanje Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: "Reci mi gdje su njegove kosti! Pred mojim očima si ga odveo!" Centar zatajio bolest posvojene djece - 9 donosi Provjereno Centar je majkama posvojenih dječaka prešutio stravičnu istinu, a onda ih dodatno šokirao: "Nisam vjerovala svojim ušima"

Jedan je tako revno obavio svoj posao 'popravka' da je pokvario kontakt bravu pa je automobil stvarno trebalo popravljati.

Rekorder što se tiče cijene je automehaničar koji je na tehnički ispravnom automobilu nabrojao toliko kvarova da se cifra popela na 1 100 kuna.

Više u video prilogu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene