Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Video: Kako jednostavno i brzo napraviti potencijalni haški dokaz?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je iskaz dao još jedan svjedok tužiteljstva u slučaju Gotovina, Čermak, Markač. Time je završen još jedan tjedan priličnog cirkusa na Haškom sudu.

Jedan od dokaza koji je izazvao najveći podsmjeh javnosti, ali i prisutnih u sudnici, je 10-minutni insert iz filmskog zapisa s početka napada na Knin koji je snimala beogradska 'Zastava film' prvog dana Oluje. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavak sukoba Plenković opleo po Milanoviću: "Netko je tko je pun gnoja, karakterno. Patološki laže. Imamo trovača koji je anomalija političkog sustava" Slika nije dostupna Osvrnuli se i na Tuđmana Grupa generala protiv pomilovanja: "To su prokušane udbaško-kosovske metode, siju razdor." Oglasili se i veterani 4. gardijske brigade

Njime tužiteljstvo pokušava dokazati da je hrvatska vojska neselektivno gađala civilne ciljeve i za to tereti trojicu hrvatskih generala.

>> Snimao požar u kninskoj tvornici pa ga montirao iza civilnih objekata!

Ekipa emisije '10 do 8' donosi vam autentičnu snimku, kao i onu montiranu odnosno lažiranu. U '10 do 8' pogledajte i kako za 15 minuta smontirati bilo koji zvuk na video zapis.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene